Panel používateľa

Kakaové bôby 100g Bio

Kakaové bôby 100g Bio

Kakaové bôby 100g bio raw - Nepražené surové kakaové bôby. Fair Trade produkt Kakao sa radí medzi tzv, superfoods. Obsahuje približne 300 chemicky identifikovateľných látok, čo z neho robí jednu z najkomplexnejších potravín planéty. Kakao obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov a antioxidantov. Je hlavne primárnym zdrojom horčíka a organickej síry v prírode, pričom práve horčík je považovaný za jeden z najviac nedostatkových minerálov v súčasnej štandardnej strave, vedúcej k prílišnému výskytu srdcových chorôb.

2,70 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Kakaové bôby 100g bio raw

Nepražené surové kakaové bôby su tá pravá najčokoládovejšia čokoláda na svete. Obsahuje široké spektrum hodnotných výživných látok v prírodnej podobe neznehodnotené tepelnou ani žiadnuo inou úpravou.
Možno ich použiť v rade chutných čokoládových receptov, alebo sa len tak nechať unášať lahodnou čokoládovo-horkou chuťou čistého kakaa.

Masovo produkovaná čokoláda vzniká pražením, skvapalňovaním, mletím a následným zmiešaním kakaových bôbov s rafinovaným cukrom, aditívami, mliečnymi práškami, hydrogenovanými tukmi, konzervantami a inými dodatkami. Týmto nekvalitným spracovaním z pôvodných hodnôt v bôboch ostáva veľmi málo. 

Najlepšou cestou ako využiť výživných hodnôt kakaa, a že ich nie je málo, je konzumovať ho v tej najčistejšej podobe ako ho vytvorila Matička Príroda, v podobe nepražených kakaových bôbov.

Kakao sa radí medzi tzv, superfoods '. Obsahuje približne 300 chemicky identifikovateľných látok, čo z neho robí jednu z najkomplexnejších potravín planéty.

Kakao obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov a antioxidantov.

Je hlavne primárnym zdrojom horčíka a organickej síry v prírode, pričom práve horčík je považovaný za jeden z najviac nedostatkových minerálov v súčasnej štandardnej strave, vedúcej k prílišnému výskytu srdcových chorôb.

Podľa vedeckých výskumov je tiež kakao najbohatšou plodinou na antioxidanty, obsahuje približne 10% flavonoidných antioxidantov, čo je 2x viac než červené víno a 3x viac než zelený čaj. Je to tiež 20x viac než v praženom štandardnom kakaovom prášku dostupnom na trhu. Antioxidanty v surovom kakau sú vysoko stabilné a ľahko vstrebateľné pre ľudský organizmus.

Krajina pôvodu: Peru

Hmotnosť: 100g

Alternatívne produkty

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie